Ostoehdot

Myymme tuotteita ainoastaan yrityksille ja järjestöille, emme yksityishenkilöille.
Hintoihin tulee päälle ALV (24%) ja toimituskulut. Mahdollisesta painatuksesta, kirjonnasta tai muusta käsittelystä veloitetaan erikseen. Valikoima ja hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien muuttuessa merkittävästi sekä mahdollisiin painovirhesiin hinnoissa.

Maksuehdot

Lasku 30pv luottokelpoisuuden tarkastamisen jälkeen.

Toimitusehdot
Tilatut tuotteet toimitetaan (Bring) suoraan vastaanottajalle tai vaihtoehtoisesti asiakas noutaa toimituksen postitoimipaikasta. Hinnat ovat varastohintoja (ostaja maksaa toimituskulut ja vastaa toimituksesta) toimitus lähtee Uddevallassa sijatsevasta varastostamme.

Toimitamme tilaukset tavallisesti 1-2 viikon sisällä tilauksen tekemisestä. Toimitusaika voi olla pitempi heti kuvaston julkaisun jälkeen. Emme ota vastuuta muiden toimijoiden vaikutuksesta toimitusaikaan.

Jos asiakas ei maksa tai ota tuotteita vastaan, perimme toimitus-, palautus- ja käsittelykuluja yhteensä 30 euron arvosta. Mahdollisiin tilaa vieviin lähetyksiin lisätään myös hinnaston mukainen lisämaksu.

Jos toimitustapana on Paketin nouto postitoimipaikasta (CarryOn HomeShopping)

Pakettisi toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen. Saapumisilmoitus tulee kirjepostina. 

Toimituskulut
Toimituskulut ovat arvonlisäverottomina 8 euroa pakettia kohti tai 180 euroa lavaa kohti (max 16 pakettia) ja ne lisätään tilauksen hintaan.

Palautus- / vaihto-oikeus
Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, asiakkaana sinulla on aina oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisen jälkeen.

Näin voit palauttaa / vaihtaa tuotteita

1. Mene kotisivullemme www.deval.fi -> Asiakaspalvelu -> Palautus

2. Täytä asiakastietosi (tärkeää ett mainitset oikean tilausnumeron)

3. Ilmoita, mitkä tuotteet palautat

4. Valitse tuotteen vaihtaminen tai hyvitys (hyvitys = rahat takaisin)

5. Kun olet valmis, valitse Lähetä palautustiedot

6. Merkitse palautusnumero muistiin ja kirjoita se selvästi takaisin lähetettävän paketin päälle. Tämä helpottaa paketin käsittelyä, kun se saapuu meille.

Palautukset lähetetään Postin pakettina osoitteeseen: deVal Finland OY, c/o Bring Parcels, PL 3710, 00002 Helsinki.

Säilytä lähetystunnus, kunnes palautuksesi on käsitelty. Lähetystunnuksen avulla voit seurata lähetystä osoitteessa www.posti.fi.

Ota kuitenkin huomioon, että asiakas vastaa tuotteen palautuksesta koituvista kuluista. On myös tärkeää huomata, että emme ole vastuussa siitä, miten Bring/Posti käsittelee tilauksia.

Saatuamme tuotteen takaisin ja tarkastettuamme, että se ei ole vaurioitunut tai sitä ei ole käytetty, lähetämme hyvityslaskun tai haluttaessa korvaavan tuotteen.

HUOM! Emme lähetä uutta laskua, vaan maksu suoritetaan aina alkuperäisellä laskulla!

Seuraava koskee palautus- ja vaihto-oikeutta:

Tuotteen tulee olla käyttämätön.

Tuote lähetetään takaisin alkuperäispakkauksessa (pussissa, joka toimitettiin vaatteen mukana).

Tuote lähetetään takaisin sellaisessa kunnossa kuin itse haluaisit saada sen.

Emme vaihda alus- sekä uima-asuja hygieniasyistä, jos nämä palautetaan avatussa pakkauksessa.

Palautus-/vaihto-oikeus EI koske alennustuotteita!

Reklamaatiot

Jos tuote on viallinen tai toimituksessa on tapahtunut virhe, sinulla on luonnollisesti oikeus reklamoida siitä.

On myös tärkeää huomata, että emme ole vastuussa siitä, miten Bring/Posti käsittelee tilauksia.

Saatuamme tuotteen takaisin ja tarkastettuamme, että se on viallinen, maksamme viallisen tuotteen summan sekä korvaamme asiakkaalle tulleet toimituskulut hyvityslaskulla.

Seuraava koskee reklamaatioita:

Tuotteen tulee olla pesty – käytettyjä ja likaisia tuotteita ei korvata.

Korvattavat toimituskulut lasketaan siitä osasta lähetystä, joka hyväksytään reklamaatioon.

Mikä on hyvityslasku?

Saat meiltä hyvityslaskun palautetuista tuotteista. Hyvityslaskusta näkee, kuinka suuren summan voit vähentää alkuperäisestä laskusta. Esimerkki: Olet ostanut tuotteita 80 eurolla. Tämän jälkeen palautat tuotteita 20 euron arvosta. Maksat tällöin 80-20= 60 euroa. Eli lasku - hyvityslasku = maksettava summa.

Emme lähetä uutta laskua, vaan maksu suoritetaan aina alkuperäisellä laskulla. Jos olet jo maksanut laskun, ota yhteyttä meihin takaisinmaksun järjestämiseksi.

Painatus/kirjonta jne.

Teemme vaatteisiin painatuksia, kirjontaa tai muuta merkintää. Jos teet tilauksen verkkokaupan kautta valitse "Haluan oman painatuksen" ennen tilauksen lähettämistä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat profiloituja vaatteita.

Näytekappaleet

Voitte tilata näytekappaleita sovitettavaksi, isompien painatus/brodeeraustilausten yhteydessä. Voit ottaa meihin yhteyttä asiaan liittyen puhelimitse tai sähköpostilla. Jos näytekappaleita ei palauteta 30 päivän kuluessa, niistä laskutetaan, ellei toisin ole sovittu. Liitä lähetysluettelo palautettavien tuotteiden toimituksiin.

Muuta

Kuvissa näkyvä väri voi valokuvauksellisista ja teknisistä syistä poiketa tuotteiden todellisesta väristä.