Painatus / Brodeeraus

Yrityksesi logon tai tavaramerkin applikointi oikealla tavalla on tärkeää. Vaatteemme on kehitetty ja suunniteltu tätä silmällä pitäen. Meillä on pitkä kokemus näistä menetelmistä ja teemme yhteistyötä pätevien painajien sekä kirjonnan asiantuntijoiden kanssa.

Jos teet tilauksen verkkokauppamme kautta valitse ennen tilauksen lähettämistä että "Haluan oman painatuksen tuotteisiin". Me otamme yhteyttä sähköpostilla heti kun huomioimme tilauksesi. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluat tilata profiloituja tuotteita tai vain pyytää neuvoja tai tarjousta.

Silkkipaino
Silkkipaino on tavallisin merkintätapa, jossa painatus applikoidaan suoraan vaatteeseen. Se on myös edullisin ja yksinkertaisin tapa, mutta siitä huolimatta silkkipaino on usein paras menetelmä. Tietyissä tapauksissa siirtopaino soveltuu paremmin. Väri painetaan paperille, joka sitten siirretään lämmön avulla painotuotteeseen.

Suorabrodeeraus
Sopii kaikentyyppisiin vaatteisiin, mutta suositellaan erityisesti neuleisiin, paitoihin, takkeihin ja froteekankaaseen. Antaa hieman hienomman vaikutelman ja kestää paremmin kuin painatus. Nostaa vaatteen arvostusta.

Logo
Alkuperäiskappale on ratkaiseva painatuksen tai kirjonnan laadun kannalta.  Jos mahdollista, lähetä digitaalinen alkuperäiskappale sähköpostitse, mieluiten vektoroituna eps-tiedostona. Lähetä tiedosto osoitteeseen posti@deval.fi.